Понякога с годините отлагам
мечта голяма да осъществя.
Усилия и време често влагам
за доста незначителни неща.
Дали защото казват: „Тъй си трябва!“
или не е дошъл моментът за това,
но сякаш точно времето ограбва,
ограбва сбъдването на една мечта.
А толкоз бързо времето минава
и малко ме тревожи мисълта,
че утре може да съм твърде стара
да сбъдна закъснялата мечта.
Веси_Еси (Еси)
© Еси Всички права запазени