5.11.2007 г., 19:33 ч.

Залез 

  Поезия » Пейзажна
1120 0 6
Безмълвно гледам на запад,
нощта  залеза закрива,
погледът погълнал е безкрая,
рубинен лъч в очите се забива.

Безмълвно гледам на запад,
хоризонтът в мрак застива,
там бавно пламъците гаснат
и тишина жарта попива.

Безмълвно гледам на запад,
не мога нищо повече да видя,
очите леко се затварят
и светлината тихо си отива.

© Горо Горов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??