Nov 5, 2007, 7:33 PM

Залез 

  Poetry » Landscape
1123 0 6
Безмълвно гледам на запад,
нощта  залеза закрива,
погледът погълнал е безкрая,
рубинен лъч в очите се забива.

Безмълвно гледам на запад,
хоризонтът в мрак застива,
там бавно пламъците гаснат
и тишина жарта попива.

Безмълвно гледам на запад,
не мога нищо повече да видя,
очите леко се затварят
и светлината тихо си отива.

© Горо Горов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??