3.07.2010 г., 17:02 ч.

Залез 

  Поезия » Еротична
648 0 6

От залеза
се изплъзвам
бавно
през
порите
на пръстите ти
и отпечатвам
дишащите ти
преки
през
зърната ти
до самите ми
устни...

© Милен Пеев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??