30.12.2012 г., 11:26 ч.

Залез 

  Поезия » Друга
670 0 2

В мен е тъмно и изгарям

И съм космически далече

от всичко всички... докога ли

Аз съм тъга в лъчи облечена

 

От жар и огън изтъкана съм

Земята милвам с длани топли

Но черна кръв кипи в ядрото ми

Не чува никой моя вопъл

 

Крещя безмълвно вкопчена в безкрая

И търся теб с невиждащи очи

Когато си самотен нека знаеш

И слънцето заспива с кървави сълзи  

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??