Залезът златен
Обожавам залезите,
мистично време,
когато приказките оживяват...
Притихва златото
на залеза топъл.
Очаква своята вечер,
тиха и цветна,
приласкава я с нежност.
Времето спира онемяло
в светулково-щурчова тишина.
Неописуем е този залез -
това магично безвремие,
когато горещият летен ден
заспива уморен и щастлив -
влюбено сгушен
в златото на залеза...
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Всички права запазени