18.02.2012 г., 11:30 ч.

Залък 

  Поезия » Друга
817 0 8

... споделете

последния залък с...

 

... врага си!

 

От солената пита

(която сами сме замесили)

ще нахраним първо

децата си.

 

Ще дадем

на бездомник,

на куче

(най-добрия другар),

на първия срещнат...

 

... но последния залък...

 

разделете със него -

онзи,

дето стреля в лицето

(в гръб стрелят само "приятели"),

 

дето искрено

мрази ни

(по-добре от лъжлива "любов")...

 

... че искреност

ще намерим

само

в свитите зеници

на врага си...

 

... споделете

последния

залък...

 

 

17.02.2012 г.

 

 

© ВикМарк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??