22.05.2023 г., 10:08 ч.

Замина си 

  Поезия
150 0 2
        Замина си

 

На моята приятелка и колежка Дианка Кръстева

 

Замина си,

звездичка малка на небето се яви.

Замина си

и времето заплака с бисерни сълзи…

 

Замина си,

приятелко, ще липсваш в моята душа.

Замина си

и болката изпълни тази тишина.

 

Замина си,

но ти остави във живота си следа.

Замина си…

Завинаги ще те запомня с доброта.

 

Замина си,

но знам, Вселената ще те запази,

приятелко,

в енергия, която ще ни пази.

 

Замина си,

звездичка малка на небето се яви.

Замина си

и времето заплака с бисерни сълзи…

 

                   Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??