25.09.2008 г., 19:42 ч.

Замръзвам през есента 

  Поезия » Друга
785 0 7

Небето е високо и белее,

и капка, капка си студено -

дъжда си ситничък пилее.

 

Крача си... Заложил на "зелено".

 

И слушам си the frozen autumn.

И пуша си цигара от цигара.

Сега съм малък кръгъл атом

 

а вселената - заспала...

 

Впрочем, тръгнал съм за

никъде... И просто крача...

бавно... И те мълчат, и аз мълча.

 

... Хорицата, тръгнали на някъде.

 

През Вакуума, натикал

празнотата си... навсякъде,

защото някой го е викал...

 

з

  а

     м

         р

             ъ

                з

            в

       а

   м

 

 

 

© Йордан Серафимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??