22.05.2007 г., 20:07 ч.

Запази си смъртта за отвъдното 

  Поезия
1113 0 9
Запази си смъртта за отвъдното.
Няма място за нея във мене.
Животворно е нашето сбъдване.
Животворна любов пълни вените.

Животворна надежда те вдъхна
в този свят на кентаври и врани.
Животворна ръка те откърти
в този ден - антибиотик за рани.

Запази си смъртта за умрелите.
Тя не може да стигне до мене.
Да умреш... Да умреш е безделие.
Да ламтиш за живот е умение.

© Елица Мавродинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??