31.05.2019 г., 1:12 ч.

Запечатана с целувка 

  Поезия » Любовна
356 2 11

Така копринена е днес нощта,

дочакала вълшебното ти вричане.

Прегърнал ме със влюбени слова,

в душите ни нарекъл го ,,Обичам те!,,

И капчици любов, търкулнали се по 

листата на червена роза, поливат 

с нежност небосвода лунносин,

където нашето красиво цвете

разцъфтява, в блещукащите

тюркоазени звезди.

С копнежи галиш сетивата,

оставам само по душа пред теб.

Поръсени с прашец от светлината,

                                  запечатана с целувка,

                                                     любовта ти диша в мен.

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??