25.10.2005 г., 14:15 ч.

Запомни ме 

  Поезия
1103 1 14

Ще те обичам
още малко
и ще си отида.
Запомни ме,
в твоите ръце
щастлива!
Запомни ме
като светъл лъч
през дните ти
преминал!
Запомни ме,
като сянка
тичаща до тебе!
Запомни ме!
Огънят догаря.
Край на тези
луди срещи.
Тебе път те чака.
Другата,
ръце към теб
протяга в мрака.
Запомни ме!

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??