Oct 25, 2005, 2:15 PM

Запомни ме 

  Poetry
1106 1 14

Ще те обичам
още малко
и ще си отида.
Запомни ме,
в твоите ръце
щастлива!
Запомни ме
като светъл лъч
през дните ти
преминал!
Запомни ме,
като сянка
тичаща до тебе!
Запомни ме!
Огънят догаря.
Край на тези
луди срещи.
Тебе път те чака.
Другата,
ръце към теб
протяга в мрака.
Запомни ме!

© Галя Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??