5.09.2021 г., 21:39 ч.

Запознанства (в „хайку-рамки“) 

  Поезия
207 0 0

„Приятно ми е,
Любов Вселѐниева
Палѝсъ̀рцева!“

 

„Също и на мен,
Любен Всеотдайников
Безкористников!“

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??