Sep 5, 2021, 9:39 PM

Запознанства (в „хайку-рамки“) 

  Poetry
190 0 0

„Приятно ми е,
Любов Вселѐниева
Палѝсъ̀рцева!“

 

„Също и на мен,
Любен Всеотдайников
Безкористников!“

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??