10.08.2014 г., 1:04 ч.  

Заричам се 

  Поезия » Любовна
439 0 2

Заричам се, че в идващата есен

няма да те мисля - с песен.

Сънувам ли, явяваш се отсреща.

А аз вълнувам се дори от тази среща!

 

Старая се и търся все отплата.

Затуй, че ме наказа със самотата!

И  уж те мразя а пиша ти писмата.

С много обич, но хвърлям ги в реката!

 

Страхувам се, отдавна и от тъмнината.

Припознавам сенки, понякога лицата.

Забързана и отмаляла в нищетата.

Ръцете си протягам към луната!

 

То, чувството ми е в мълчание.

Дано да не дочакам отчаяние.

Нали, невинните не търсят опрощение?

Завръщат се в спомените с умиление!

 

 

 

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Блaгодaря!С добри мисли зaспивaм. Събуждaм се с нaдеждaтa, че денят ще е добър зa всички хорa! Дa, но имa и изненaдвaщи моменти...
  • Не чакай ти похвала,
    дерзай, без нея става,
    тогаз сърцето не боли,
    отдавай своите добрини!...
Предложения
: ??:??