Зарових аз сърцето си
в пръстта.
Погребах го,
повярвайте ми, хора!
Завинаги.
И свещ запалих,
както му е реда,
за Бог да прости.
Тапетите
сбърчваха чела.
Пердетата
скубеха косите си.
Но... звънът на
телефона ме сепна.
Животът продължава.
© Латинка-Златна Всички права запазени