30.08.2013 г., 21:30 ч.

Защо? 

  Поезия » Бели стихове
869 0 1

защо? как?
въпроси, чиито отговори знаеш..
как да затворя очи, без да те надраскам
как да заспя, когато ти заспиваш до мен
предпочитам да наблюдавам...
допада ми начинът, по който присвиваш очи, когато ти е хубаво...
как тайничко се усмихваш
как се сгушваш
как ми обясняваш, какво е тръпчинка...
добре, признавам си...
мисля, че си навехнах глезена
стъпвайки в кратера на твоята
тръпчинка...
казвам твоята, а не коя да е...
измъкни ме
подай ми ръка
задушават ме хората
себичните
хора.

© Петров Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??