10.10.2006 г., 9:57 ч.

Защо? 

  Поезия
496 0 3
                                      Защо ми причиняваш болка,
                         защо си толкова жесток със мен,
                         не те ли трогват даже малко,
                         сълзите ми във есенния ден?
                         Сега сърцето ми гори от болка,
                         сега в душата ми е пълна пустота,
                         че винаги аз тебе ще обичам,
                         дори и да умра от самота. 
                         Защо така постъпваш с мене,
                         защо отнемаш всички мои мечти,
                         защо ми завещаваш болка,
                         която винаги в сърцето ще тежи?
                         За теб живота продължава,
                         за теб с един човек света не свършва,
                         но вярвам, че ще разбереш все някой ден,
                         че си обичал на света и мен!!!
                         

© Керанка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??