8.08.2007 г., 9:29 ч.

Защо не може? 

  Поезия
641 0 15

Дим от цигара,
блян неосъществим.
Живот без сценарий -
драма на две влюбени души.

Трагико-комедия,
а може би фарс.
Дали е нужна стратегия,
за да гоним лошото от нас?

Със сляпа вяра пак не става.
Със обещания в невъзможното -
животът ни превръща се в кошмар.
Нека обстоятелствата в него да са подробности, а не борба.

И само ние да сме важни!
И само ние да сме влюбени до лудост!

И нека винаги успяваме в борбата... Но...
Защо не може просто - да бъде вечна Любовта!!!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??