6.01.2008 г., 14:08 ч.

Защо се случи така? 

  Поезия » Друга
649 0 4

Защо приказката се развали?
   
Защо стената се разруши?
    
Защо ти остана история,
       
когато имаше нужда от мен - приятеля!
          
 Защо аз бях от добрата страна,
             
а ти все беше лошия?
                
Защо не ме послуша,
                    
а се върна?
                      
Защо цветето увяхна така,
                         
както пада мъгла?
                           
Защо книгата се затвори така,
                               
както изчезна любовта?
                                 
Защо ти ми тръшна вратата
                                  
и изчезна с теб радостта!
                                     
Защо забрави нещата,
                                       
които съм правила?
                                         
Защо любовта свършва така,
                                           
както залязва една луна?
                                             
Защо аз си излях мъката в стихотворения,
                                             
а ти не ги прочете НИКОГА?

                                       Защо се случи така?  

© Ивон Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много Ви благодаря за коментарите и се радвам че ви е харесало стихотворението ми
  • Колко си наранена!...
    но Господ затваря една врата ...
    за да отвори друга по хубава...
    с обич за теб, Ивон. Бъди щастлива!
  • Случило се е така, ЗОЩОТО е дошло време за нещо ново и по-хубаво.
    Поздрави и повече усмивки.
  • интересно....
Предложения
: ??:??