16.01.2009 г., 0:22 ч.

Защото... 

  Поезия » Философска
754 0 25
                Защото...


Защото са събраните илюзии
в рамки
на
полу-слънца...

А ти си ги прецеждал в шлюзове,
в утайника
отсявал
„по съдба"...

Защото съм рисувала ръце,
с които
се прегръщах
в мрака...

И търсех бряг към въжено сърце...
закотвих се...
на плаващ
пясък...

Защото съм в изгубения свят...
в полетата
на битките
за чувства...

Ще си платя... посилна е... (все пак - цена)...
на припознала се
в полу-любов...
( изкусна ) ...

А ръцете ми накъсаха листа... от чувства...


посветено

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??