Jan 16, 2009, 12:22 AM

Защото... 

  Poetry » Phylosophy
752 0 25
                Защото...


Защото са събраните илюзии
в рамки
на
полу-слънца...

А ти си ги прецеждал в шлюзове,
в утайника
отсявал
„по съдба"...

Защото съм рисувала ръце,
с които
се прегръщах
в мрака...

И търсех бряг към въжено сърце...
закотвих се...
на плаващ
пясък...

Защото съм в изгубения свят...
в полетата
на битките
за чувства...

Ще си платя... посилна е... (все пак - цена)...
на припознала се
в полу-любов...
( изкусна ) ...

А ръцете ми накъсаха листа... от чувства...


посветено

© Таня Георгиева All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??