26.02.2015 г., 9:20 ч.

Защото 

  Поезия » Друга
420 0 3

Защото е слънчево и няма мъгли

прозорец отвори сърцето.

Малката  музика нощна свири

и не поглеждай лицето.

Звуци  търкалят стара тъга

и измиват порои,

блесва по клепките синева

а клавишите са герои.

Вдишвам в бемоли, рисувам на сън

в полутонове ме наднича живота.

В луди диези скача отвън

най- високата нота.

Защото е слънчево и няма тъги

пренареждам в сърцето

до  ре ми  фа  или пък си

и до мене присяда небето.

© Христина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??