21.12.2007 г., 15:43 ч.

Заспа ли вече? 

  Поезия » Любовна
711 0 17
 
Заспа ли вече?
Как можа без мене
да тръгнеш по пътеките в съня.
Не го подложи даже на съмнение,
не спря.
Не ти ли лиспвам?
Като странник нощен
ще бродиш,
ще се скиташ
по света.
Ще те налегнат грижи и тревоги.
Защо не ме почака
и не спря?
Как можеш да заспиш
така, без мене?
Не ти ли липсва мойта топлина?
Кажи, не ти ли е студено,
без мен да си
до сутринта?!

© Генка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??