16.01.2010 г., 14:46 ч.

Заспиваме пак 

  Поезия » Философска
752 0 2

Във дни празни и секунди безгранични,
и в думички разни, и моменти типични,
разбиваме дните, гледаме се порочно,
завинаги спите, преживяваме по-точно.

 

Няма светлина, без да го има и мракът,
а когато е тъмно, какво ли ни чака,
в светлината огрени на тъмния мрак,
се събуждаме бавно и заспиваме пак.

 

Без да има виновни, ние търсим вината.
И да има виновни, ние търсим съдбата.
И да бъдем свободни, няма я свободата,
защото щастието ние наричаме дата.

© Ивайло Граматиков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??