6.12.2014 г., 20:03 ч.

Затова си мълча 

  Поезия » Друга
2595 8 26

 

Питаш, защо съм угрижен.

Не мога да те утеша.

Далеко виждам - добро не виждам.

Затова си мълча.

 

Не искам в очите ти страх и тревога

надеждата да гасят.

Много зная, а нищо не мога.

Затова си мълча.

 

Не умея да лъжа красиво.

Не чувам смеха ти - чувам плача.
Ето, видя ли? Стана ти криво.

Аз затова си мълча.  

 

© Райчо Русев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??