21.10.2008 г., 16:50 ч.

Затваря се кръгът 

  Поезия » Философска
791 0 18
 

 

Забързано минават дните

и огърлицата редят -

мъниста пъстри от съдбите

докоснали с ръка деня.

 

С различна форма и разцветка,

но всяко скъпо е с това,

че носи  идентична гледка

от миг на радост и вина.

 

Редят се бавно и смирено

на нишката - един живот,

а мястото е отредено

и всяко следва своя ход.

 

Тече животът неусетно

през пръстите на суета,

търкулва зрънцето последно,

докоснато от есента.

 

Затваря се кръгът навеки,

потъва в черната земя

и няма веч безброй пътеки,

а само мрак и тишина.

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??