20.05.2006 г., 19:27 ч.

Зави се буря гръмоносна 

  Поезия
585 0 7
  • Зави се буря гръмоносна.
    Затръшнаха се отворени врати.
    Стъкла се счупиха и влезе в стаята
    ухание на дъжд, и на треви.
    Саксиите с цветя са някъде изпадали,
    а вместо тях довял е клони вятъра.
    А мене ми е хубаво!
    Обичам бурите и ветровете...
    А после по старому ще бъде пак,
    вечерята, и филма, банята,
    и пак и пак.
    Небето е така красиво, във розово!
    Ах, как обичам дъждовете,
    отмили моето небе!

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??