27.09.2004 г., 15:41 ч.

Завинаги 

  Поезия
1210 0 0
Дълго време мина откакто с теб се разделихме
горчивина съдбата ни поднесе и ний до дъно я изпихме,
но ето,че във този ден
ти се върна пак при мен.

Времето не успя да заличи нашето любовно чувство,
което за нас е едно прекрасно и светло изкувство
и всичко е вълнуващо както и преди
любовта е още жива в нашите души.

Освен да сме заедно нищо друго за нас няма значение,
защото един към друг изпитваме огромно влечение
и благодарение на тежката раздяла и дълга самота
разбрахме,че не можем един без друг в света.

Аз съм част от теб и ти си част от мен,
когато сме двама дори ноща за нас е ден
и щастието навсякъде със нас върви,
и неотлъчно ни следват нашите красиви мечти.

Радвам се,че те имам до мен,
защото с теб за мен е слънчев всеки ден
и нашата любов е силна и изпепеляваща
тя е светъл лъч,вълшебство,завладяваща.

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??