12.06.2019 г., 9:08 ч.

Завинаги 

  Поезия » Друга
1333 10 12

Изгубвам нещо, някой го намира,

а то… За него, нищичко не значи.

Той гледа как наоколо се взирам.

Как търся и опитвам да не плача.

 

Върти се пред очите ми светът,

зает да ме събира и разделя.

Като сълза потъвам във пръстта

и тя, завинаги, и дом е, и постеля…

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??