30.07.2008 г., 19:47 ч.

Завинаги от тебе си отивам... 

  Поезия » Любовна
736 0 16

Ти беше мойта болест нелечима,

агония в последните ни нощи...

Завинаги от тебе си отивам,

а ти в това дори не вярваш още!?

 

И мъките, и раните си взимам,

за теб да бъде лека свободата...

Завинаги от тебе си отивам,

оставям си единствено душата.

 

Ни вест... ни лоша дума ще дочуеш,

и няма да ме видиш да заплача,

навярно няма никога да чуеш,

за жертвата простила на палача.

 

Завинаги от тебе си отивам...

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??