25.05.2018 г., 0:35 ч.

Зависимост 

  Поезия » Любовна, Философска, Друга
422 2 6

Каквото да потърся – теб намирам,

където да погледна – ти си там.

Дали съм здрав или съм инжектиран,

с какво сега ме упои, не знам?

 

Да се съвземе тялото се пробва,

да се откъсна трябва, ала ти

в мъгла обви ме, задушен от смога

във лабиринт ума ми се върти.

 

Но избор нямам, трябва да се боря

и инстинктивно някак изпълзях.

Поех си дъх, просветна ми пред взора,

от унеса едвам се отървах.

 

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??