30.01.2010 г., 14:41 ч.

Завръщане 

  Поезия » Друга
561 0 0

Не се сърди, човече,

не съм те забравила вече.

Животът ме повлече,

добре, че не е надалече.

 

И сега с голяма страст

се завърнах при вас.

Не да четем в захлас,

а да общуваме ката час.

 

Това е моето дарение,

за да получа извинение.

Чуствам го като вдъхновение,

това е моето въжделение.

© Илен Манойлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??