12.11.2007 г., 9:32 ч.

"Здравей" 

  Поезия
537 0 7

 

 

"Здравей!" -  усмихвам се насила;

а огънят в сърцето ми още силно гори...

Не мога да вървя по жаравата още жива -

от чувствата стаени плътта ще изгори...

 

А исках да забравя теб и любовта ти -

сама на кръстопът наложих си това.

Но винаги, щом на случаен завой срещнеш ме ти -

забравям всичко аз, освен - любовта...

 

И сърцето ми се смее до болка -

твоите длани за миг припомнила си,

аз тръгвам обратно в потока

на стари чувства, надежди и помисли...

 

... А само "Здравей", исках да ти кажа,

                                                   без чувство,

   но чувството в мене отново ми каза:

                                                     "Здравей!"

 

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??