24.01.2010 г., 23:21 ч.

Здравей! 

  Поезия » Любовна
1237 0 17

Здравей! Помниш ли ме?... Аз съм Другия…

Бях Всичкото, което ти бе нужно…

Бях слънце мило… станах втора диня...

Бях касичка, в която пускаш милостиня…

Бях онзи, който мрази да си тъжна…

И исках повече… и повече….

Но беше чужда….

 

Звъня... за да ти кажа, че умирам….

Като човек от пясък… близо до морето,

по малко… всяка вечер си отивам…

Измиват ме вълните...  гледайки небето…

И виждам зад луната как надничаш…

А аз не спирам да крещя…

че те обичам...

© Джокобоко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??