28.03.2017 г., 9:03 ч.  

Здравословно 

  Поезия » Хумористична
333 0 3

                Депутатът, той кюфтета лапа

                и доволен ръцете си потрива.

                Вие долу, от долáпа:

                "Не мишкувайте във тази нива!".

 

                От градчета, от паланки и села:

                "Тичайте, събирайте коприва!".

                Който нея консумира,

                граници на кръвно свива.

 

               Сетне пйте по една вода,

               да е тя чешмяна и студена.

               Щом живеете така,

               ще изкарате до сто летá!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря,Веси!
  • Де се е чуло и видяло депутат да мисли за бедния народ и да краде по-малко Забавен стих с привкус на ирония си сътворил, Ейприл! Поздравления!
  • Тези хора мислят за народа си,Стойчо!Да не се набива с месища и да вдига кръвно ,и холистерол.Поздрави!
Предложения
: ??:??