Чаша ментово питие,
чаша, пълна със зелени мечти.
Държиш в ръка пролятите сълзи
в нашия бар със черно-бели спомени,
вървейки отново по стария тротоар,
замислен в зелените си мечти,
като в недовършена лента
от романтичен филм.
Изгарят последнитите въглени,
разпалени от зеления блясък
изплуват под лунния фар,
плаващи ментови мечти...
© ДИМА Всички права запазени