25.01.2013 г., 20:23 ч.

Земно-небесен воин 

  Поезия
410 0 2

Да бъдеш воин в живота е трудно,

минаваш през бури, окопи, войни

и падаш, и ставаш, и тръгваш отново

по светлия път на божествени дни.

 

Изтупваш праха от обиди и злоба,

вървиш и вървиш, и не гледаш назад,

сърцето изгрява, душата ликува 

във слънце, огряващо целия свят.

 

Вървиш и протягаш ръцете към всеки,

даряваш усмивка, надежда, любов

и падаш, и ставаш усмихнат отново,

и светиш, и грееш със чиста любов.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Цветелина,пожелавам ти много щастие,
    и още такава въздействаща поезия!
  • Светро и оптимистично! Хареса ми!
Предложения
: ??:??