17.12.2010 г., 23:18 ч.

Зима 

  Поезия » За деца
683 1 3

Белокрили малки пеперудки
пърхат нежно със крилца.
Падат леки и игриви -
малки тупкащи сърца.

Гората весело белее
с нова приказна премяна.
Радостно с децата си играе
весела, щастлива и засмяна.

Снежко гордо сам стои.
На хълма - непрогледен мрак,
а селцето глас надава -
„Зима тук е пак!!!”

© Марин Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??