Dec 17, 2010, 11:18 PM

Зима 

  Poetry » For kids
685 1 3

Белокрили малки пеперудки
пърхат нежно със крилца.
Падат леки и игриви -
малки тупкащи сърца.

Гората весело белее
с нова приказна премяна.
Радостно с децата си играе
весела, щастлива и засмяна.

Снежко гордо сам стои.
На хълма - непрогледен мрак,
а селцето глас надава -
„Зима тук е пак!!!”

© Марин Маринов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??