15.10.2007 г., 9:05 ч.

ЗИМА 

  Поезия
468 0 2
ЗИМА
Прогонена от лятото.
Със есента приятели.
Опитва се, вали в душата ти,
а в очите ти - ваятелна.
Тя - зимата - се смее
с лъчи на паяжинно слънце.
Протягаш своите ръце към нея,
и те се счупват като грънци.
Тя - майсторът на стъклената песен -
превръща своя глас в висулки.
Вихърната, ледена метреса
на вятъра-разбойник става булка.

© Венцислав Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??