2.12.2022 г., 11:05 ч.

Зимата рисува 

  Поезия » Любовна
529 0 0

     

       Зимата рисува

 

Дъхът ми спира. Сякаш е късмет,

че зимата рисува по стъклата –

елхичка, Дядо Коледа и теб,

и аз попадам в свят на красотата!

 

Блестят снежинките кристални с цвят,

какъвто само в приказките има,

а вънка вятърът ми е познат,

ревнува ме от теб и ме обича.

 

С душата си докосвам тишина

и радостно сияние, което

трепти в очите ми като дъга,

донесла цветовете на небето.

 

Танцуват чувствата ми със снега

и аз отново много те обичам…

И с всяка крачка все към теб вървя –

в любов така красива ти се вричам.

 

                  Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??