26.12.2007 г., 0:04 ч.

Зимна нощ 

  Поезия » Любовна
924 0 2
В тази бяла зимна нощ,
скрити от чужди погледи,
душите отново ще сплотим
и на откраднатия миг ще се насладим.
В нощта, тъй дългоочаквана,
думи по-силни от нас изговаряме.

С поредна топла прегръдка
отново се уединяваме,
и като птици към страната
на неизвестното отлитаме.

Нежност и топлота
са зародени в нас самите,
запечатани с вярност от годините.

Зимно слънце изгря,
а любовта заключихме в нашите сърца.
Докато знаем, че я има там,
ще я държим жива,
защото знаем, че тя съществува.


© Мима Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??