26.02.2009 г., 10:01 ч.

Зимна обич 

  Поезия » Любовна
549 0 5

А можеше да бъдеш блеснало кокиче...

Ако не беше тежка зимна пряспа...

Всеки цвят потъва в скръб себична,

ден и нощ, на ласка зимна, безразсъдна,

с обич нечия - жилава, безумна

и с вяра и с надежда, че ще съмне 

пак с цвят, с трепет, с музика

за нов живот - дихание,

по път, в който малцина вярват,

че е разковниче желано

миналото, грабнато

и с "безумие"  постлано...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??