4.02.2014 г., 20:42 ч.

Зимно... 

  Поезия » Източни форми
496 0 6

                                      

                                              Роклички бели

                                           палавотанцуващи

                                            снежинките валс

                                          ........................................

                            

                                              Камина грее

                                            скачащите зайчета

                                              по стените

 

                                         ........................................

       

                                             Пухкава топка

                                          сънуващопредяща

                                             зимни приказки

 

                                        ...........................................

 

                                            Чаят запарен

                                          в каничка шарена

                                            ухае здраве

                   

                                        .........................................

    

                                           Зимата навън

                                         играе си с преспи

                                          гонещ се вятър

 

 

© Виолета Минчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??