10.09.2022 г., 8:56 ч.

Златната ябълка 

  Поезия » Хумористична
291 0 0

Да пазят ябълката златна 

трима братя се навили.

Таз работа била приятна,

не хвърляли се много сили.

 

Да, трябвало в среднощен час 

леглото топло да напуснат.

Че бива ли, има си хас,

такваз възможност да пропуснат!

 

Но прекаленото им самочувствие 

май ги оставило " валат".

Е, предизвикал някакво съчувствие

единствено най-младичкия брат.

 

В приказките тъй се получава -

най-малкия овации събира.

Но друго мен ме притеснява- 

що опита не се котира?

 

 

 

 

© Георги Янков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??