6.02.2019 г., 9:35 ч.

Зло 

  Поезия » Гражданска
300 1 0

ЗЛО

 

Простащината е зло заразно.

Пълзи след теб и ти се хили:

„Тълпи след мен вървят.

Кой ще се опъне, ти ли?”

Искаш да избягаш, но напразно.

А и накъде, когато си в капана.

Можеш само да мълчиш.

Самотна душата ти да страда,

че то и за сълзи дори

душа май вече не остана.

© Лиляна Стаматова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??