9.07.2008 г., 22:13 ч.

Злоба 

  Поезия » Друга
524 0 1

Злобата извива от душата ми студена,

впити зъби, кървящи рани.

Злобата чака да изригне

и месото в мърша да превърне.


Злобата изяжда ме отвътре,

чудото от пъкъла излиза.

Злобата неумолимо гледа,

кой в нея утеха ще намери.

 

Злобата - мислех, че не я познавам,

но събуди се от нейната милувка.

Злобата, коварна зима,

зад мойто рамо ли наднича?

 

Злобата не пита, а приижда,

като любовта, но не съвсем.

Злобата нежелана е от мен,

но без теб сама остава в мен.

© Ол Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??