16.09.2021 г., 15:17 ч.

Змей 

  Поезия » Друга
319 0 0

От  красота неземна в транс
сега е страшно, но не бягай.
Пропусна вече своят шанс
и твоята съдба те чака.

 

Ти си изплашена уви
това е толкова логично,
но той не ще те опрости
понеже си му симпатична.

 

В очите му изгаря Ад
Присъствието му е вечност.
И в мощта на своят глад
той е космична неизбежност.

 

Той е чудовищният план
на фантастичната вселена,
той е посредникът избран
между света ни и Геена.

 

Живее сам на край света
И Само за едно долита 
Страстта е сила на плътта.
Девойко земна, ах, опитай!

© Авитохол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??